De GLOBSUS-applicatie maakt je event duurzamer nog eentje?

De inspirererende duurzaamheidsacties zijn automatisch gelinkt aan de SDGs (Sustainable Development Goals), en aan de ESG-impactarea’s (Environmental, Social, Governance) waardoor de rapportage door alle stakeholders gemakkelijk kan worden begrepen.

Bekijk de video, en begrijp in 2 minuten hoe GLOBSUS je kan helpen met de duurzaamheidsaanpak van je eigen event.

Een unieke bottom-up aanpak

GLOBSUS heeft samen met event- en duurzaamheidsexperten een applicatie  ontwikkeld waardoor je de duurzaamheid van je events kan analyseren, optimaliseren en beheren. De applicatie laat ook toe om een duurzaamheidsplan en -rapport op te maken. Uniek aan de applicatie is de bottom-up aanpak waarbij er altijd wordt gestart vanuit herkenbare duurzaamheidsacties (SEA’s of Sustainable Event Actions). De applicatie is zodoende zowel bruikbaar voor de onderlegde als voor de beginnende event-/duurzaamheidsmanager en zal hem of haar helpen om vlug tot vele  impactvolle duurzaamheidsacties te komen. Dankzij de indicatief meegegeven indicatoren kan de duurzaamheidsmanager ook de impact meten van zijn acties.

Herkenbare SEA's (Sustainable Event Actions) helpen je op weg

Onze services

GLOBSUS abonnement

Je kan opteren voor een abonnementsformule waardoor je GLOBSUS kan gebruiken binnen het eigen bedrijf. 

De online applicatie laat je dan toe om zelf volledig de duurzaamheidsinspanningen te beheren, en vanuit de voorbeelden zelf een duurzaamheidsplan /rapport op te maken. 

 

GLOBSUS licensing

Voor steden en gemeenten, of andere organisaties hebben we een licentieformule uitgewerkt, waardoor ze zelf GLOBSUS kunnen aanbieden aan eventorganisatoren. De applicatie kan dan eventueel ook white-labelled worden aangeboden, zodat de naam GLOBSUS niet zichtbaar is voor de eindgebruiker. 

GLOBSUS consultancy

Onze event- en duurzaamheidsexperten kunnen je helpen om reeds bestaande, of geplande events in hun duurzaamheid te analyseren en te optimaliseren. Van daaruit kan er dan ook een  meteen een  implementeerbaar duurzaamheidsplan en -rapport worden opgemaakt.

GLOBSUS workshops

Ben jij nog niet helemaal goed thuis in duurzaamheid? Of is er nog niet voldoende draagvlak binnen het bedrijf? Dan is een workshop een goede start. Daarin analyseren en optimaliseren we de duurzaamheid van je event(s) en leer je meteen ook hoe je zelf een duurzaamheidsplan en -rapport kan opmaken. 

''This GLOBUS-application is disruptively convenient!
Event professional while testing the GLOBSUS-application